Căminul GIULIA

Centru rezidențial pentru persoane de vârsta a III-a

Serviciile noastre, pe scurt

Centrul rezidențial pentru persoanele de vârsta a III a ,,Giulia” a fost înființată în ianuarie  2017,  conceput pentru o capacitate maximă de 25 de beneficiari, în ideea promovării unei ambient familial având supraveghere 24/24 ore.

Beneficiarii sunt cazați în camere a câte 2/3 paturi, astfel încât atmosfera dintre aceștia să fie armonioasă. Centrul oferă spațiu de socializare, sală de mese, curte exterioară cu pomi fructiferi. Se asigură hrana necesara (3 mese/zi + gustări). Beneficiarii mobili pot lua masa în sala de mese, iar cei care necesită ajutor sunt serviți la pat. Igiena personală este asigurată zilnic ori de cate ori este nevoie de către personal specializat. De asemenea, pentru beneficiarii care necesită scutec sau orice alte obiecte de igienă, acestea sunt incluse în serviciile asigurate. Tratamentele beneficiarilor sunt asigurate de către centru, fiind administrate de către personalul centrului, în funcție de recomandările medicilor. Consultațiile medicale sunt asigurate de medicul de familie periodic sau ori de cate ori necesitatea o impune.

            Beneficiarii pot socializa în spațiile generoase pe care centrul le oferă, beneficiază de diferite activități organizate de responsabilul cu petrecerea timpului liber. Toți beneficiarii au acces la TV sau la meloterapie și la bibliotecă.